Hibabejelentés

+36 (30) 417 4347

Írjon üzenetet

preciz.szerviz@gmail.com

Rólam

Sobor Zoltán mosógépszerelő

Több mint 15 év tapasztalat mosógépek szerelésében

Sobor Zoltán háztartási kisgép szerelő vagyok. Munkáim minőségét leginkább az igazolja, hogy évek óta nem volt garanciális javítás. A kicserélt alkatrészre a forgalomba hozó által vállalt garancia időt biztosítom, ez általában 6 hónap, de ettől eltérő is lehet.

A szakmai hátteret a háztartási kisgép szerelő végzettségem is biztosítja kiegészülve a minden évben megjavított több ezer géppel, függetlenül attól, hogy az adott gépnek mechanikus vagy elektronikai hibája volt.

Ha Ön egy megbízható szerelőt keres, aki szakszerűen meg tudja javítani a készülékét, akkor hívjon bizalommal!

Gyors és precíz munkavégzés

Rövid határidővel vállalom az Ön otthonában meghibásodott mosógép vagy mosogatógép javítását, de a tűzhelyek, kerámialapok és a szárítógépek sem okoznak gondot.

Célom, hogy minél több otthonban segítsem, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra működésbe álljon az elromlott készülék. Jómagam intézem az alkatrészrendelést is, ezért is tudok gyors lenni és így biztosítani az Ön számára, hogy ne legyen elkeveredett alkatrész. Ez természetesen a saját érdekem is, hiszen így tudom a leggyorsabban megjavítani az Ön készülékét.

Megbízható mosógépszerelőt keres valódi szaktudással?

Már 2008 óta foglalkozom mosógépek és egyéb háztartási gépek szervizelésével és javításával. Ez azt jelenti, hogy évente körülbelül 1300 gépet javítok meg. Dolgoztam márkaszervizeknél és független márkaszerviznél is. Nyugodt szívvel merem kijelenti, hogy az összes fontosabb márkával és azok típusainak szerelése során szerzett sokrétű tapasztalat garantálja, hogy az Ön készülékét is a leggyorsabban és legszakszerűbben tudom megjavítani.


Az ígért kiszállási időpontban fogok csengetni (csak vis major akadályozhat meg ebben), készséggel adok tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre, illetve garanciát vállalok az elvégzett munkára.
A szerviz működésével hosszú távra tervezek, ezért ügyfeleimmel olyan bizalmi kapcsolatot igyekszek kiépíteni, amely biztosítja, hogy az elvégzett munkával kapcsolatban minden tekintetben elégedett legyen a megrendelő, illetve ha más háztartási készüléke romlana el, akkor is bátran hívjon.

Javítás akár aznap!

6 hónap garancia a javításra!

Megfizethető árak!